Τηλεφωνικές παραγγελίες

Επαγγελματική πρόταση συνεργασίας με τη Herbalife

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να εγγραφείτε σαν μέλος στην Herbalife και ν’ αποκτήσετε την δυνατότητα έξτρα εισοδήματος με ελεύθερο ωράριο, δημιουργώντας μ’ αυτό τον τρόπο μια επιχείρηση με υψηλά εισοδήματα. Ή απλά για ν’ αγοράζετε τα δικά σας προϊόντα Herbalife και της οικογένειά σας σε προνομιακές τιμές!

Προνόμια που δίνει η Herbalife στ’ Ανεξάρτητα Μέλη της

  1. Μπορείτε ν’ αγοράζετε τα προϊόντα σας απευθείας από την ΗERBALIFE με τον δικό σας μοναδικό κωδικό αριθμό, με έκπτωση από 25% – 50%.
  2. Μπορείτε να συστήνετε τα προϊόντα σε συγγενείς, φίλους/ες σας και να σας έρχονται τα δικά σας προϊόντα δωρεάν. Απλά τους τα δίνετε στη λιανική τιμή κι αφού εσείς τ’ αγοράσατε με έκπτωση, κερδίζετε τη διαφορά.
  3. Μπορείτε να λαμβάνετε μέρος σε ειδικές ζωντανές ενημερωτικές συναντήσεις ή ακόμα και σε online. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορείτε να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε extra εισόδημα ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια καριέρα, εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.
  4. Εμείς σαν ανάδοχός σας (coach), θα είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας, όποιοι και να είναι αυτοί.

Πακέτο Μέλους

Αγοράστε το πακέτο μέλους και αποκτήστε τα προνόμια

Το Πακέτο Μέλους περιλαμβάνει:

  • Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1
  • DVD Ενημερωτικό – Εκπαιδευτικό
  • Ενημερωτικά Εκπαιδευτικά Βιβλία
  • Κατάλογο Προϊόντων Διαφημιστικά Έντυπα
  • Σέικερ με λογότυπο HERBALIFE
  • Αίτηση Μέλους
Scroll to Top